Europa League

Moți, omul cu golul la Ludogoreț! Keșeru, marele ghinionist: ”Ne-am învins teama și am căutat golul”

Foto: sportal.bg

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 10 August 2018

Cosmin Moți, fundașul de 33 ani, a adus din nou lumină la Razgrad cu un gol în minutul 16. Keșeru, în schimb, l-a ratat în mai mule rânduri pe 2-0. C toate acestea, bulgarii s-au impus cu 1-0 în fața lui Zrinjski Mostar, în turul 3 preliminar din Europa League.

Cosmin Moți a fost joi seară eroul lui Ludogoreț. Cu reușita din minutul 16 al primei manșe cu Zrinjki, cap la o ieșire neinspirată a portarului advers, fundașul de 33 de ani a adus un pic de lumină în criza pe care o traversează campioana Bulgarei în acest debut de sezon.

"Mai greu decât cu Vidi"

Startul împiedicat în campionat, 4 puncte în 3 etape, locul 8, și eliminarea din turul 2 preliminar al Ligii, în fața campioanei Ungariei, Vidi, le-au afectat psihicul jucătorilor lui Paulo Autuori.

Iar fostul apărător al lui Dinamo o recunoaște deschis: "A fost greu împotriva unei formații de calitate, care a jucat, nu s-a apărat 90 de minute, cum fac alte echipe. Am avut un meci mai greu decât partidele pierdute cu Vidi și cu Lokomotiv Plovdiv. Aceste eșecuri au creat o anume presiune și în vestiar ne-am vorbit că e obligatoriu să facem tot ce-i omenește posibil ca să marcăm. Am ieșit apoi pe teren, ne-am învins teama și am căutat tot timpul golul".

Ghinionist

Colegul Keșeru n-a avut însă noroc, irosind numeroase ocazii de a mări avantajul. Este și acesta un motiv pentru care Moți e convins că "returul de la Mostar va fi și mai greu. Ne-ar fi ajutat un scor mai mare, Zrinjki e o echipă mai bună decât Vidi".

"Am stat în tensiune după meciurile cu Vidi, în care am primit o lovitură în 180 de minute și am picat. Știm că apar astfel de partide în care pur și simplu n-ai noroc" Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

90 de minute au jucat Moți și Keșeru la Ludogoreț, contra lui Zrinjski

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.