Europa League

Arbitrul lovit în Europa League cu o doză de bere a ajuns la spital » Ce s-a întâmplat cu agresorul său

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 10 August 2018

Sturm Graz riscă o amendă și suspendarea stadionului după ce un fan, indentificat și arestat ulterior, i-a spart capul asistentului suedez Fredrik Klyver cu o doză cu bere aruncată din tribună. Sturm a pierdut jocul cu AEK Larnaca, 0-2.

Nervi și mult roșu, joi seară, la Graz. Pe finalul partidei, la puțin timp după golul doi al ciprioților, intervenit în minutul 74, un suporter austriac a aruncat din tribună cu o doză plină cu bere, ce l-a lovit la cap pe asistentul suedez Fredrik Klyver.

Acesta a căzut la pământ, iar din rana deschisă a început să-i curgă sânge. A fost momentul în care "centralul" Mohammed Al-Hakim a oprit partida, a trimis echipele la cabine, iar în timp ce colegul său a primit îngrijiri pe margine, înainte de a fi transportat la spital, specialiștii cu securitatea l-au identificat rapid pe agresor și l-au dat pe mâna poliției.

Al-Hakim a decis reluarea meciului după aproape 40 de minute, cu arbitrul de rezervă Markus Lindgren la linie, și în prelungiri i-a arătat și un cartonaș roșu austriacului Stefan Hierländer. Unul pe care-l va vedea și Sturm de la UEFA. Foarte probabil, sub forma unei amenzi drastice și a unei suspendări a arenei "Graz Libenau", pe care-și dispută meciurile considerate pe teren propriu.

10 eșecuri consecutive are Sturm Graz în cupele europene, cu cel de joi în fața lui AEK

"E șocant ce s-a întâmplat. M-a lăsat fără cuvinte. Împotriva agresorului trebuie luate toate măsurile posibile. Imaginea clubului nostru va avea enorm de suferit" Günter Kreissl, director sportiv Sturm Graz

IMAGINILE SUNT LA 8:43

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.