Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA. Organizatorii au anunțat când va juca Simona Halep în sferturile de la Montreal

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 August 2018

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Montreal pe Caroline Garcia, după ce românca a trecut de Venus Williams (14 WTA), scor 6-2, 6-2.

Meciul dintre Simona Halep (1 WTA/26 de ani) și Caroline Garcia (6 WTA/24 de ani) se va juca în această noapte, după ora 1:30. Partida va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ultimele două meciuri ale jucătoarei noastre de la Montreal au fost disputate într-o singură zi, astfel că Simona va fi destul de obosită la meciul cu Garcia.

GARCIA, ADVERSARA DIN SFERTURI

Caroline Garcia a reușit o mini-surpriză în fața Mariei Sharapova (22 WTA), mai ales dacă ținem cont de nivelul la care rusoaica a jucat în meciul cu Daria Kasatkina (12 WTA). Chiar și așa, numărul 6 WTA a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

5 MECIURI ANTERIOARE

Simona a jucat de 5 ori împotriva franțuzoaicei până acum, reușind 4 victorii categorice. Singurul eșec a avut loc anul trecut, în finala de la Beijing, după ce Halep tocmai urcase pe prima poziție a clasamentului mondial. În singurul meci din acest an, românca s-a impus la Roma, scor 6-2, 6-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.