Liga 1

Un nou sponsor la Dinamo » Câți bani vor încasa "câinii"

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 10 august 2018

Dinamo va avea în acest sezon un nou sponsor, o casă de pariuri importantă.

E vorba despre Unibet, care are contract de imagine și cu Ionel Dănciulescu, directorul general de la Dinamo. Casa de pariuri e al doilea sponsor ca importanță al clubului după compania de telefonie Orange.

Unibet va contribui cu 200.000 de euro la bugetul clubului. Logo-ul Unibet va sta deasupra numerelor de pe tricouri.

În acest moment, 9 dintre cele 14 echipe din Liga 1, adică mai mult de jumătate, au ca sponsor o casă de pariuri. Cel mai bănos contract de publicitate cu o agenție de pariuri îl are FCSB, care primește anual de la NetBet 500.000 de euro. 

Vicecampioana e urmată în topul veniturilor de la bookmakeri de Universitatea Craiova, care primește de la Betano 300.000 de anual.

"Unibet ne-a demonstrat că deține expertiza și pasiunea pentru a deveni mai mult decât un sponsor pentru Dinamo. Împreună, plecăm la drum, într-un parteneriat prin intermediul căruia, alături de componenta financiară, ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem să oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști. În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil", a declarat Alexandru David, președinte Dinamo.

Echipa / Sponsor

FCSB NetBet
CFR Cluj SportingBet
U Craiova Betano
Dinamo Unibet
Gaz Metan SuperBet
Poli Iași SuperBet
FC Botoșani SuperBet
Dunărea Călărași Fortuna
Hermannstadt Get's Bet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.