Campionate

Cele mai tări mutări perfectate înaintea închiderii ferestrei de mercato în Premier League » Barcelona a cedat doi fotbaliști, Mourinho a încercat un transfer-record

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 august 2018

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a încercat să dea marea lovitură în ultima zi a perioadei de mercato. A făcut o ofertă de 110 milioane pentru fundașul francez al lui Real Madrid, Raphael Varane (25 de ani).  

  • Manchester United debutează astăzi în noul sezon de Premier League, de la 22:00, împotriva lui Leicester. 

Perioada de transferuri din vară a fost un calvar pentru The Special One. S-a plâns din prima zi că are nevoie de întăriri însă s-a ales doar cu brazilianul Fred și cu portughezul Diogo Dalot. United are nevoie de întăriri în centrul defensivei. Pe lista celui mai titrat club din Anglia s-au perindat o mulțime de nume: Harry Maguire, starul lui Leicester, Yerry Mina, deturnat de Everton, sau Toby Alderweireld, belgianul lui Tottenham. 

Niciunul nu s-a perfectat, iar în ultimul moment, cu mai puțin de o oră înaintea închiderii ferestrei de transferuri, a vrut să îl aducă pe campionul mondial Raphael Varane, dar s-a lovit de de refuzul vehement al lui Florentino Perez.

Iată cele mai interesante mutări perfectate chiar înaintea închiderii ferestrei de mercato din Anglia:


» Everton a luat doi fotbaliști de la Barcelona: mijlocașul Andre Gomes (25 de ani), împrumut, și stoperul Yerri Mina (23), definitiv, pentru 30,25 milioane de euro.

» Leicester a plătit 21,1 milioane de euro lui Freiburg pentru stoperul turc Caglar Soyuncu (22).

» Liverpool l-a împrumutat pentru un sezon pe atacantul Danny Ings (26) la Southampton.

» Fundașul dreapta Martin Montoya (27) s-a transferat de la Valencia la Brighton pentru 7 milioane de euro.

» Iar Fulham a plătit pe "închizătorul" Andre Anguissa (22) de la Marseille nu mai puțin de 24,85 milioane de euro!

80.000.000 €este cota lui Raphael Varane conform transfermarkt.de

Vezi și:  Englezii nu mai țin cont de bani: Premier League a depășit 1 miliard de euro în mercato de vară pentru al 5-lea an la rând! Liverpool se apropie de 200 de milioane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.