Liga 1

Un nou campionat al Echipei Fantastice se apropie de sfarsit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Etapa cu numarul 20 din Liga I de fotbal, coincide si cu ultima etapa a celui de-al cincilea campionat al Echipei Fantastice. Astfel, dupa incheierea acestei manse, antrenorii fantastici au sansa sa promoveze in seria urmatoare, in urma punctelor adunate in aceste sapte etape. Vom avea si un nou campion fantastic, care incepand cu aceasta etapa va castiga marele premiu final de 45 de milioane. Petrica Pavel, campionul en-titre si antrenorul echipei Minolta, inainte de a castiga prima liga si astfel premiul cel mare, a inceput din seria a 4-a si a promovat an de an, pana in Liga I. Castigatorii premiilor de etapa primesc, de asemenea, premii marite, dupa cum urmeaza:
Loc 1 800 lei
Loc 2 600 lei
Loc 3 400 lei

Ultimii patru din fiecare liga vor retrogra, avand sansa ca in ultimele 2 campionate de EF, ramase pana la o noua pauza competitionala, sa isi recastige locul ocupat in acest moment.

Inainte de a va alcatui primul 11 pentru aceasta etapa, nu uitati sa verificati probabilitatea de joc disponibila pe site-ul www.echipafantastica.ro, dar si ultimele stiri despre echipele din Liga I pe www.gsp.ro.
Intra si tu acum in Echipa Fantastica si ii poti antrena pe jucatorii tai preferati.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.