Diverse

Jandarmeria susține că printre protestatarii de la Guvern s-au aflat și galeriile de fotbal: "Nu intrați în conflict cu aceste persoane"

Foto: Libertatea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 august 2018

Jandarmeria Română a anunțat pe pagina oficială de Facebook că la protestele de aseară și-au făcut apariția și galeriile unor echipe de fotbal.

Piața Victoriei din București a fost aseară tărâm de luptă după ora 20:00 când au apărut violențele. Peste 100.000 de oameni s-au adunat în fața Guvernului pentru a protesta împotriva partidului de guvernământ.

"MESAJ IMPORTANT! În Piața Victoriei și-au făcut apariția persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente și galerii ale unor echipe de fotbal. Rugăm protestatarii de bună credință să se delimiteze de aceste grupuri și să nu sprijine în niciun fel acțiunile lor violente!

De asemenea, îi rugăm pe oamenii care protestează pașnic să nu intre în conflict cu aceste persoane! Repetăm apelul nostru la calm și recomandăm femeilor și persoanelor însoțite de copii să se retragă din zona în care au loc violențe!", se arată pe facebook-ul Jandarmeriei.

452 de oameni au fost răniți aseară în Piața Victoriei, conform Libertatea. Protestele vor continua și azi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.