Campionate

Rednic jubilează după ce i-a "furat" jucătorul lui FCSB: "Chiar mă bucur!" + Ironii pentru Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 august 2018

Mircea Rednic (56 de ani) l-a transferat pe Ante Puljici la echipa pe care o pregătește în Arabia Saudită, Al Faisaly, deși fundașul era dorit insistent și de FCSB.

"N-am avut nicio problemă că n-ar veni. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El era după o accidentare foarte grea, la ligamentele de la genunchi, şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo.

Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum, că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-avem nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine", a declarat Rednic.

Antrenorul l-a ironizat apoi pe Gnohere: "«Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe".

Citește și: Rednic a deturnat marele transfer ex-dinamovist al lui FCSB! Becali: "Trebuia să vină la mine acasă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.