Campionate

Real Madrid dă lovitura: transferă un jucător de la Bayern! Fotbalistul și-a dat acordul

Thiago, în centru, lângă James și Lewandowski // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 11 august 2018

Real Madrid l-a păstrat pe mijlocașul croat Luka Modric, 32 de ani, și îi va plăti lui Bayern între 40 și 50 de milioane pentru mijlocașul spaniol Thiago Alcántara, 27 de ani.

Oricât a încercat Inter, tot nu l-a putut lua pe Luka Modric. Real s-a opus și orice discuție a încetat, deși căpitanul Croației a dat like postării cu Perišić, Brozovic și Vrsaljko invitându-l printre nerazzurri. Mijlocașul de 32 de ani, din 2012 la Madrid (14 trofee), a obținut ce a dorit. Un salariu net de 10 milioane pe sezon, la fel ca Ramos și Bale, cel mai bine plătiți pe "Bernabeu".

VIne Thiago

Pe lângă Modric, Florentino Pérez e pregătit să-i ofere antrenorului Julen Lopetegui încă un cadou. Să acopere plecarea lui Kovačic la Chelsea cu un jucător și mai valoros: Thiago Alcántara.

Spaniolul, 27 de ani, sub contract cu Bayern până în 2021, a acceptat transferul, anunță postul de radio madrilen Onda Cero. Bavarezii l-ar lăsa să plece. Cât ar costa? Între 40 și 50 de milioane de euro.

25.000.000 €a plătit Bayern pentru Thiago Alcántara în 2013, când l-a transferat de la Barcelona

151de meciuri a jucat Thiago pentru echipa bavareză în cinci sezoane în toate competițiile (25 de goluri)

Citește și: Real Madrid l-a prezentat oficial pe Thibaut Courtois » Declarațiile care îi vor înfuria pe fanii marii rivale + Adevăratul motiv pentru care a venit la campioana Europei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.