Liga 2

Ionuț Popa inovează: regula UNICĂ introdusă în selecția primului "11" la UTA Arad: "Putem să câștigăm și 10-2, nu contează!"

FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 august 2018

Ionuț Popa, antrenorul celor de la UTA, a dezvăluit o regulă inedită la finalul victoriei din etapa secundă a Ligii a 2-a, scor 4-2, contra Farului Constanța. 

"Am introdus o regulă nouă la echipă. Portarul care ia două goluri este schimbat imediat. Poate să câștige echipa 10-2, se știe că el nu mai apără etapa viitoare. Sunt de valori apropiate primii doi. Căpitanul de echipă îl stabilesc prin rotație. I-am surprins astăzi pe băieți. La Brăilă, meciul următor, va fi altul. 

Antrenamentele care se fac pe terenurile sintetice produc oboseală. O să schimbăm asta, nu o să mai facem mai mult de două antrenamente aici. Când mai e și cald, ca astăzi, devine sufocant. Toți stau cu picioarele în gheață după meciuri", a declarat Popa la conferința de presă.

Miroslav Orlic (25 de ani), austriacul adus în această vară, a fost titular contra Farului. Cel mai probabil, etapa viitoare, Roberto Bodea (25 de ani) va apăra buturile arădenilor. 

Vezi și: Academica a reușit scorul zilei în Liga secunda, 5-0 cu Daco-Getica » UTA a câștigat clar cu Farul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.