Liga 1

Călărași - Craiova 1-3 // GALERIE FOTO "Messi" Mitriță a arătat din nou că e mult peste nivelul Ligii 1 și i-a adus Craiovei prima victorie în acest sezon

+21 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 August 2018

Craiova a trecut lejer în deplasare de Dunărea Călărași, scor 3-1, grație unei noi demonstrații de fotbal a lui Alex Mitriță, micuțul fotbalist din atacul alb-albastru, autor al unei "duble" azi. 

Prima repriză a început echilibrat, cu ocazii importante la ambele porți. În minutul 20, Mendy a pătruns în careul oltenilor, dar șutul a fost respins de Pigliacelli. Craiova a pornit imediat pe contraatac, iar Cicâldău a șutat puternic, în portarul gazdelor. Bara lui Burlacu din minutul 34 a prevestit golul încântător marcat de Fedele în minutul 45, cu un șut în vinclu de la mai bine de 30 de metri.

Mitriță a ieșt la rampă în partea secundă. În minutul 53 a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri obținută după un fault al lui Straton. Mediop a reaprins speranțele nou-promovatei, cu un gol din unghi, în minutul 63. Starul oltenilor, Mitriță, a liniștit finalul. O lovitură liberă de la 18 metri, poziție centrală, a fost deviată de zidul formației lui Dan Alexa în propria poartă.

"Messi" din Oltenia și-a creat cu lejeritate și alte ocazii uriașe de gol, dar Straton a reușit să îl blocheze. Fotbalistul de 23 de ani are 4 goluri marcate în tot atâtea etape și e primul la golgeteri. 

Craiova acumulează 5 puncte după primele 4 etape și trece peste Dunărea în clasament, cu un golaveraj superior.

clasament liga 1

liveTEXT Dunărea Călărași - U Craiova 1-3Au marcat:  Mediop '63 / Fedele 45', Mitriță '53 '73 (pen.)

Echipele de start:

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Șandru, Mendy - Simon, Monroy, C. Pușcaș  - Kouakou, Kanda, Ndiaye
Rezerve: Lungu, Șeroni, Buzan, Honciu, Munteanu, Alexandru, Marinescu
Antrenor: Dan Alexa

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Briceag - Martici, Mateiu, Fedele, Bancu- Burlacu, Cicâldău, Mitirță
Rezerve:  Popescu, Gardoș, T. Ferreira, R. Popa, Borța, Baicu, Markovici
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Ovidiu Hațegan
Asistenți: Octavian Șovre, Gheorghe Sebastian

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.