Liga 1

DINAMO - VIITORUL // Rednic îl atenționează pe Bratu: "Asta trebuie să faci în primul rând"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 august 2018

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie.

Rednic, 56 de ani, l-a sfătuit pe Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo și fostul său elev de la Rapid, să rezolve probleme din defensiva "câinilor".

"Bratu e încă tânăr. În primul rând, când vii la o echipa trebuie mai întâi să o organizezi. Eu nu vorbesc doar de apărare, ci de întreaga organizare, pentru că adversarii au ajuns de multe ori singuri în faţa porţii.

În primul rând, asta trebuie să faci. Trebuie să ai o echipă organizată și să nu iei gol. Acesta e mesajul meu", a declarat Mircea Rednic, antrenor la Al-Faisaly, la TV Digi Sport.

În trei meciuri, Dinamo a încast 7 goluri, cele mai multe din Liga 1. Apărarea lui Dinamo e cea mai slabă după cea din 1965/1966. Atunci, defensiva lui roș-albă lua 9 goluri în primele 3 etape. (Detalii aici)

  • Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, cu Viitorul. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV TelekomSport și LookTV.

Citește și: Rednic jubilează după ce i-a "furat" jucătorul lui FCSB: "Chiar mă bucur!" + Ironii pentru Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.