Liga 1

Mangia anunță transferuri după victoria de la Călărași, scor 3-1: "Știu de cine avem nevoie" » Întrebarea care i-a stârnit râsul

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 august 2018

Craiova s-a impus clar astăzi în deplasarea de la Călărași, scor 3-1. Devis Mangia, antrenorul oltenilor, e mulțumit de jocul elevilor săi dar dorește în continuare întăriri. 

"Am avut o posesie bună, am avut multe ocazii. Am lovit și bara în prima parte. Totul este în regulă. Am făcut o călătorie lungă din Germania până aici. Este un efort să joci pe o astfel de căldură. Le pot doar mulțumi jucătorilor mei. 

Cu Leipzig nu va fi de ajuns să jucăm ca astăzi, e un nivel total diferit. Știu de ce jucători avem nevoie. Știu. Avem nevoie de opțiuni diferite și trebuie să găsim rapid o soluție, ne uităm", a declarat Mangia pentru Look TV.

Întrebat dacă postul i-ar fi fost în pericol în cazul unui rezultat negativ astăzi, Mangia a râs: "Nu mă întrebați pe mine astfel de lucruri, eu nu am de unde să știu".

Vezi și: GALERIE FOTO "Messi" Mitriță a arătat din nou că e mult peste nivelul Ligii 1 și i-a adus Craiovei prima victorie în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.