Tenis

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Stupoare la premiere! Reacție surprinzătoare a liderului WTA: "Am să le spun două cuvinte românilor din tribune!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 august 2018

Simona Halep (26 ani), 1 WTA, a câștigat eroic finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), 7-6(6), 3-6, 6-4. 

Halep și-a asigurat astfel un cec în valoare de 519.480 de dolari și 900 de puncte în clasament. 

Ceremonia de premiere a fost una inedită. Simona a tresărit, speriată ușor, în momentul declanșării ploii de confetti, le-a cerut apoi scuze celor din staff-ul ei, spunând că "azi am fost un pic nebună pe teren", iar la final a taxat comportamentul unor fani români din tribune. 

Simona a fost deranjată de incidentul din primul set, când un suporter a strigat mesajul injurios: "M**e PSD!". 

 "E onoare să vorbesc din nou, pe această scenă, din postura de câștigătoare. Simt că am avut o săptămână excelentă, chiar dacă am venit după o pauză lungă. Îi mulțumesc lui Sloane. De fiecare dată mă face să joc mai bine. Mereu e un meci disputat între noi. Sper să ne întâlnim de multe ori.

Îmi cer scuze celor din staff. Am fost puțin nebună pe teren, în finală, dar sper să mai trăim astfel de momente. Multe astfel de momente. Vreau să le mulțumesc tuturor de aici, din Canada. Totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au făcut să mă simt ca acasă. Le mulțumesc și celor care s-au uitat la mine de acasă, știu că uneori a fost nevoie să se trezească târziu în noapte ca să mă vadă", a declarat Halep.

"Am un mesaj de adresat și în română, fanilor din tribune. Le mulțumesc pentru susținere, dar unii s-au comportat astăzi altfel. Vreau să le spun două cuvinte. Vă rog, data viitoare când veniți pe un teren de tenis, să respectați această încăpere. E mult prea deosebită pentru astfel de lucruri", a adăugat liderul WTA. 

Vezi și: VIDEO Regină la Montreal! Liderul WTA câștigă EROIC cea mai frumoasă finală a anului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.