Liga 1

GAZ METAN - FCSB 1-3 // NOTE GSP: "Pufulete" și încă un stelist important au dezamăgit crunt la Mediaș » Cine au fost cei mai buni jucători ai lui Dică

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 August 2018

FCSB s-a impus duminică seara la Mediaș, 3-1, și a urcat temporar până pe locul 2 în Liga 1. După o primă repriză modestă, roș-albaștrii au fost salvați în a doua parte a meciului de schimbările inspirate ale lui Dică de la pauză, care i-a trimis pe teren pe Gnohere și Florin Tănase. 

Doi jucători de la FCSB au dezamăgit în mod special la Mediaș. Dennis Man a fost inexistent în prima repriză, nu a creat nicio fază importantă și a fost înlocuit la pauză cu Florin Tănase. A primit nota 5 din partea Gazetei, la fel ca Rusescu. Aflat la primul meci de la revenire, "Pufulete" a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit cu Gnohere. 

Cei mai buni oameni din echipa lui Dică au fost chiar marcatorii celor trei goluri. Gnohere a revitalizat atacul roș-albaștrilor și a primit nota 8. Tot 8 au primit și Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, ultimul cu o nouă apariție strălucitoare în echipa stelistă. 

7
a fost nota primită de Nicolae Dică, autor a două schimbări extrem de inspirate la pauză. Omologul Mihai Teja a primit 5

Lider până în această etapă, Gaz Metan a dezamăgit crunt în a doua repriză a meciului. Toată apărarea ardelenilor a fost execrabilă, portarul Batista și fundașii Crețu, Marius Constantin, Diallo și Bușu primind toți nota 4. Mijlocașul Fofana, cel care a deschis scorul, a fost cel mai bun jucător al Gazului, fiind notat cu 7. 

CLASAMENT LIGA 1

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - FCSB 1-3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.