Liga 1

Rednic nu uită și nu iartă înainte de Dinamo - Viitorul! Amintește de un moment teribil: "Unii de pe bancă sperau să câștige când viața unui fotbalist era în joc"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 august 2018

O partidă între Dinamo și Viitorul a lăsat în urmă o tragedie de proporții, iar Mircea Rednic, fost antrenor al "câinilor", nu a uitat acel moment. 

"Puriul" era antrenorul lui Dinamo la acea partidă, ce avea să se încheie 3-3: "Am amintiri triste legate de Viitorul, pentru ceea ce s-a întâmplat în mai 2016. Vorbesc de cazul Ekeng. Eram supărat pentru că încă se juca, iar unii de pe bancă chiar sperau să câștige, când viața unui fotbalist era în joc", a declarat Rednic. 

Pe 6 mai 2016, camerunezul Patrick Ekeng a încetat din viață în timpul meciului Dinamo - Viitorul 3-3. Tragedia s-a petrecut în minutul 74, când Dinamo conducea cu 3-2. Arbitrul nu a oprit partida, iar Viitorul a egalat până în final. 

  • Dinamo - Viitorul se joacă azi, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Citește și: Rednic îl atenționează pe Bratu: "Asta trebuie să faci în primul rând"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.