Tenis

CTP s-a dezlănțuit! Atac violent la românii care au înjurat PSD la finala Simonei Halep: "Gunoiul ăla cu ochi e român! Dacă eram acolo, muream cu el de gât"

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 august 2018

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat derapajele românilor din tribunele arenei din Montreal și i-a criticat violent pe cei care au perturbat finala dintre Halep și Stephens.

  • CONTEXT: În speech-ul de la festivitatea de premiere de după finala de la Montreal, câștigată de Halep în fața lui Sloane Stephens, Simona s-a arătat deranjată de faptul că, în timpul meciului, din tribună s-au strigat în repetate rânduri mesaje obscene cu tentă politică, precum "M... PSD" sau "M... Dragnea" (detalii AICI).

"Simona Halep îşi trăieşte legenda. Spuneam după Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucătoare o legendă a tenisului. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte, ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo, muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine! Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv, suportând toate consecinţele legale.

Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general, au fost nişte inși cu voci de alcoolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: «Bate-o, mă!», când servea Simona. Săraca a făcut semn: «Termină, domnule, odată!». Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, care nu ştie româneşte",  a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi 24.

"Am un mesaj de adresat în română fanilor din tribune. Le mulțumesc pentru susținere, dar unii s-au comportat astăzi altfel. Vreau să le spun două cuvinte: vă rog, data viitoare când veniți pe un teren de tenis, să respectați această încăpere. E mult prea deosebită pentru astfel de lucruri!"
Simona Halep, la festivitatea de premiere

"Puteți folosi Google Translate, n-a fost nimic de rău. Ceva pozitiv pentru toată lumea"Simona Halep, explicându-le canadienilor la conferința de presă de ce i-a criticat pe românii din tribune

Vezi și:  Stupoare la premiere! Reacție surprinzătoare a liderului WTA: "Am să le spun două cuvinte românilor din tribune!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.