Liga 1

DINAMO - VIITORUL 1-0. Florin Bratu, răspuns cu zâmbetul pe buze pentru Cornel Dinu: "Îl invit să ne învețe cum se joacă șotronul" :)

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 August 2018

Dinamo a trecut de Viitorul, scor 1-0. Florin Bratu a ținut să le mulțumească lui Hagi și Șumudică pentru cuvintele frumoase pe care le-au rostit despre el și i-a oferit o replică lui Cornel Dinu, care l-a acuzat că nu pregătește suficient de bine faza defensivă. 

 "Este un meci pe care l-am pregătit foarte bine, iar jucătorii l-au interpretat excelent. Am avut un debutant, Denis Ciobotariu, care a făcut un meci perfect. Am suferit, a fost un joc de sacrificiu. Aveam nevoie de această victorie. Cred că nu le-am dat foarte multe șanse celor de la Viitorul.

Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut la adresa mea. Am nevoie de încurajări, sunt la început de drum. Mă bucur în același timp că am arătat că ne putem apăra. Probabil a contat și lipsa lui Hagi astăzi, dar au avut un secund cu experiență pe bancă.  Mister Dinu e simpatic, mă amuză de foarte multe ori. Șotronul nu știm să-l jucăm, îl invit la antrenamente să ne arate cum se joacă.

Vorbesc des cu Marius Șumudică. Îmi dă multe sfaturi utile, este un exemplu pentru mine. A câștigat tot în România. Îmi dă încredere și îi mulțumesc pe această cale", a declarat Bratu pentru Look TV.

Cornel Dinu le-a oferit dinamoviștilor o lecție precisă de pregătire a fazei defensive. Vezi detalii AICI.

"Le mulțumesc colegilor că m-au ajutat să pot intra din nou în echipă. Este devreme să ne gândim la play-off, dar noi trebuie să ajungem acolo. Nu avem voie să mai facem aceleași greșeli ca anul trecut. Mister ne-a spus la pauză în câteva clipe ce am făcut bine și ce am făcut rău, apoi ne-a lăsat să discutăm între noi" Daniel Popa 

"Nu sunt un tip emotiv, nu am avut probleme la debut. I-am mai bătut pe Viitorul și la juniori, când am câștigat finala Cupei și a Campionatului. Mulți au fost și astăzi pe teren. Noi am respectat planul tactic, am jucat ce a trebuit. Evident, a contat și lipsa domnului Hagi de pe banca lor"Denis Ciobotariu

Vezi și: Momente NEBUNE în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost umbrit de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.