Tenis

WTA CINCINNATI. Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Cincinnati » Jucătoarea a eliminat-o pe Irina Begu

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 August 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca în turul doi al turneului de la Cincinnati, SUA, cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA. 

  • Meciul se va disputa miercuri, organizatorii urmând să anunțe ora de disputare. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

Simona Halep a avut liber în turul I, în timp ce Tomljanovic a învins-o pe Irina Begu, locul 55 WTA, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Meciul dintre Irina Begu și Ajla Tomljanovic a fost unul de două ore, pe care românca l-a început bine. Irina a câștigat primul set, 6-4, dar australianca a jucat mai bine în final și a câștigat clar următoarele două seturi, 6-3, 6-3.

Primul duel direct

Meciul din turul II de la Cincinnati va fi primul duel direct dintre Simona Halep, 26 de ani, și Ajla Tomljanovic, 25 de ani. Dacă Halep trece de Tomljanovic, în turul III ar putea juca împotriva altei australience, Ashleigh Barty, locul 16 WTA. Cele două s-au duelat la Montreal, în semifinale, românca impunându-se clar, 6-4, 6-1.

Anul trecut, Simona Halep a jucat în finala turneului de la Cincinnati, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza, 1-6, 0-6.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.