Liga 1

Cât crede Rădoi ca ar valora azi: "Trebuie să și pasezi foarte bine, nu doar să câștigi dueluri" » De ce a refuzat Șahtiorul lui Lucescu și ce oferte a mai avut

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit  —  Tuesday, 14 August 2018

În interviul publicat azi de Gazeta Sporturilor, Mirel Rădoi încearcă o proprie evaluare a cotei sale din vremurile de vârf, transpusă în realitatea de azi.

"Nu cred că aș face mai mult de 25 de milioane de euro. Pe postul de stoper trebuie să și pasezi foarte bine, nu doar să câștigi dueluri. Am avut și handicapul taliei. Acum se caută fundași de la 1,85 metri în sus. Pe timpul meu erau și mai scunzi, de top, precum Cannavaro sau Cordoba, jucători de explozie și complementari cu colegi mai robuști din defensivă".

"Am refuzat Șahtior"

În plus, Mirel vorbește despre avalanșa de oferte care se vehicula în public în perioada când juca la Steaua: "Sincer, nu știu câte au fost reale. Din ce îmi amintesc, a existat o discuție cu Șahtior, dar când m-a sunat nașul să vorbim, nu cunoșteam mare lucru despre club, în afară de faptul că antrenor era Lucescu.

I-am transmis că prefer să rămân la Steaua. Au mai fost niște tatonări cu Koln dinspre Dorinel Munteanu și cu Southampton prin Ilie Dumitrescu. Dar nu le-am refuzat personal, am înțeles că s-au purtat niște discuții doar la nivel de cluburi".

Citește AICI interviul complet cu Mirel Rădoi:  "Mă gândesc deseori cum ar fi arătat un cuplu Chivu - Rădoi la Inter" » De ce nu regretă transferul în țările arabe, cum l-au impresionat Chivu și Guardiola și ce a discutat cu Mourinho 

Vezi și: Rădoi povestește: ”Am înlemnit! M-am rugat ore în șir să ajung oriunde, numai la Dinamo nu!" » Cum a fost "botezul" la Steaua: "Mi-a dat-o direct"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.