CM 2018

Previziune sumbră a lui Stoichkov, după zvonul retragerii lui Messi, și o reacție dură: "Cum de există asemenea oameni?"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 15 august 2018

Hristo Stoichkov (52 de ani), fostul mare jucător al Barcelonei, a vorbit despre situația naționalei Argentinei într-un interviu pentru cotidianul Olé. 

Cum s-a răspândit vestea că Messi, 31 de ani, nu va juca amicalele din toamnă ale selecționatei albiceleste, cum s-a speculat că decarul Barcelonei s-ar putea retrage de la națională. Și cotidianul Olé a vorbit cu Hristo Stoicikov, fost mare atacant al echipei blaugrana.

Concluzia bulgarului a fost foarte clară și foarte dură: "Dacă Messi se retrage, Argentina nu mai câștigă niciun meci în următorii trei ani". De ce? Pentru că Argentina nu are un stil.

"Ce joacă Argentina? Asta e întrebarea. Vrei să depinzi de Messi sau de cei 22 de jucători? Nu-mi dau seama deocamdată ce dorește președintele federației".
Stoichkov nu crede deloc varianta că Messi i-a făcut tactica lui Sampaoli și că el decide la echipă: "Mulți argentinieni îl văd pe Messi, dar nu îl cunosc. Eu îl cunosc și știu că niciodată nu s-a implicat de o asemenea manieră".

"Eu să fiu selecționerul Argentinei pentru că sunt prieten cu Messi? O minciună! E o mizerie de minciună inventată de multă vreme. Cum de există asemenea oameni?"
Hristo Stoichkov, pentru ziarul argentinian Olé

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.