Europa League

OFICIAL Inevitabilul s-a produs pentru fanii olteni, înaintea returului Craiova - Leipzig

FOTO: Facebook U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 august 2018

Oltenii sunt invitați să revină la aparatele radio! Inevitabilul s-a produs pentru fanii Craiovei care sperau că meciul de joi cu Leipzig, din preliminariile Europa League, va fi televizat până la urmă. 

Acest lucru nu se va întâmpla, anunțul fiind făcut în această dimineață de oficialii echipei prin intermediul contului oficial de Facebook. 

Motivul? Ofertele primite de olteni din partea televiziunilor nu ar fi fost mulțumitoare, iar negocierile au intrat în impas. Șefii Craiovei voiau 100.000 de euro pentru ca duelul cu Leipzig să fie la TV, dar nimeni nu și-a asumat plata acestei sume. 

"Meciul cu RB Leipzig se vede doar din Vulcanul de pe Oblemenco! Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că meciul Universitatea Craiova - RB Leipzig nu va fi televizat. Ne vedem mâine seară pe Stadionul „Ion Oblemenco” și luptăm cot la cot cu băieții noștri din dreptunghiul verde pentru a menține speranțele vii. Hai la meci, hai să sperăm! ", se arată în comunicatul emis de olteni pe contul oficial de Facebook.

Faptul că partida nu va fi la TV sporește însă șansele ca partida să se joace cu casa închisă. Fanii olteni au anunțat o atmosferă incendiară la primul meci european jucat pe noul "Ion Oblemenco".

  • U Craiova - Leipzig, manșa secundă din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 19:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Vezi și: Oltenii vor revanșa cu Leipzig: "Credem într-un meci mare! Nu a fost întâmplător că am înscris în ultimul minut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.