Liga 1

GALERIE FOTO Cum și-a motivat Florin Bratu jucătorii înaintea meciului cu Viitorul: mesajele apărute în vestiarul "câinilor"

+4 Foto
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 august 2018

Dinamo a învins-o luni seara pe Viitorul, 1-0, echipa lui Florin Bratu bifând primul meci din actualul sezon în care nu a primit gol. 

Meciul a fost unul cu o încărcătură specială. Rivale aprige la juniori, Dinamo și Viitorul au oferit câteva meciuri extrem de spectaculoase în ultimii ani. Majoritatea câștigate de echipa lui Hagi cu scoruri fluviu: 1-5 sau 0-4 au fost două dintre cele mai usturătoare eșecuri suferite de "câini" în ultimele sezoane. 

Tocmai miza importantă a meciului l-a determinat pe Florin Bratu să găsească noi metode pentru a-și supramotiva jucătorii înaintea meciului cu Viitorul. 

TV Telekom Sport a publicat astăzi mesajele transmise de Bratu pe tabla din vestiarul dinamoviștilor. "Mitraliera" a dorit să evidențieze punctele forte ale echipei sale, dar și minusurile scoase la suprafață de Gheorghe Hagi, antrenorul adversarei de luni. 


*În stânga, minusurile lui Dinamo cunoscute de Hagi. În dreapta, plusurile lui Dinamo, evidențiate de Bratu! FOTO: TV Telekom Sport 

Vezi AICI cronica partidei Dinamo - Viitorul 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.