Tenis

SERENA WILLIAMS // FOTO Inovează și la US Open! » După ce a uimit la Roland Garros, Serena Williams va purta la US Open un nou echipament atipic, creat de designerul Louis Vuitton

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 august 2018

După ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu echipamentul purtat la Roland Garros, de pe urma căruia a primit porecla "Catwoman", Serena Williams (36 de ani, 27 WTA) se pregătește să adopte o ținută revoluționară și pentru US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, care începe peste două săptămâni. 

Potrivit ABC News, designerul de modă Virgil Abloh, membru marcant al casei de modă Louis Vuitton, a conceput un echipament special pentru Serena, în colaborare cu Nike.


Așa ar urma să arate echipamentul Serenei la US Open // FOTO: Vogue

*Așa ar urma să arate echipamentul Serenei la US Open // FOTO: Vogue

Ținuta pe care americanca ar urma s-o afișeze la US Open e inspirată din două mari pasiuni ale Serenei, dansul și baletul.

La ediția din acest an de la Roland Garros, Serena a purtat un echipament inedit personalizat, complet negru, cu o centură de culoare roz. Fanii americancei de pe Twitter au reacționat imediat la alegerea celor de la Nike, și au supranumit-o pe Serena "Catwoman". ( Vezi AICI o galerie FOTO cu echipamentul Serenei de la Roland Garros)

Vezi și:  Serena Williams nu se regăsește! Eliminată în turul II de la Cincinnati după un meci spectaculos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.