Stranieri

Răzvan Lucescu, necruțător după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: "Vor trăi cu această rușine toată viața lor!"

FOTO: Facebook @PAOK

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 august 2018

Răzvan Lucescu, 49 de ani, a dus-o pe PAOK Salonic în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni Benfica. Tehnicianul român e fericit, însă nu a uitat modul în care a pierdut titlul în sezonul trecut. 

"Din ce știu, și e corect, patronul nostru nu era tocmai optimist în vederea calificării în play-off. Știa ce înseamnă Spartak. Au bani foarte mulți, un stadion fabulos, e o forță într-o țară care conduce lumea.

Situația de anul trecut, din lupta pentru titlu, e de neuitat. Cei la AEK și Olympiakos vor trăi cu această rușine toată viața lor. Au furat, au păcălit, au făcut totul ca să ne scoată pe noi din lupta pentru titlu. Noi trăim cu marea frustrare că am câștigat titlul pe teren și că ni s-a furat. Amintirea asta ne motivează suplimentar", a declarat Răzvan Lucescu la TV Digi Sport. 

Vezi și: GALERIE FOTO PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor! Primă URIAȘĂ câștigată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.