Tenis

WTA CINCINNATI // Degringoladă pentru 2 mari rivale ale Simonei Halep: Garbiñe Muguruza și Caroline Wozniacki sunt OUT de la Cincinnati

+2 Foto
Garbine Muguruza // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 August 2018

Garbiñe Muguruza, 9 WTA, a continuat și la Cincinnati forma slabă din ultima vreme. Iberica a fost învinsă în turul II de ucraineanca Lesia Tsurenko, 44 WTA, scor 6-2, 4-6, 4-6, după două ore și două minute de joc.

După o evoluție solidă în primul set, jocul Muguruzei s-a prăbușit. A greșit nepermis de mult în setul secund, adjudecat de ucraineancă cu cu 6-4.

Decisivul a fost un adevărat roller coaster pentru campioana de anul trecut de la Cincinnati. A condus cu 4-1, dar a pierdut inexplicabil următoarele 5 game-uri.

În urma acestei înfrângeri, Muguruza va părăsi începând de luna viitoare TOP 10. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din iulie 2017. 

Wozniacki a abandonat!

Nu doar Muguruza traversează o perioadă neagră în circuit. Daneza Caroline Wozniacki (2 WTA) a ajuns la trei înfrângeri consecutive și nu a mai câștigat un meci de mai bine de o lună. 

Principala urmăritoare a Simonei Halep s-a retras după primul set al disputei cu olandeza Kiki Bertens, 17 WTA. Wozniacki a pierdut primul set cu 4-6 și a abandonat înainte de startul actului secund, din cauza unor probleme la genunchiul stâng.

Vezi și: SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // Ploaia a întrerupt meciul în setul decisiv! Revenire fabuloasă a Simonei în setul trei + când se reia meciul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.