Liga Campionilor

REAL MADRID - ATLETICO 2-4 // Ironia lui Edward Iordănescu după Supercupa Europei: "În condiții normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă" ;)

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 august 2018

Atletico Madrid a trecut joi seara de Real Madrid, scor 4-2 după prelungiri și a câștigat a 3-a Supercupă din istorie. Campioana Europei a condus cu 2-1, dar rivala din oraș a egalat până la final și a câștigat autoritar prelungirile, la meciul de debut al noului antrenor de la Real, Julen Lopetegui. 

Edward Iordănescu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, a lansat o ironie pe contul său de Facebook imediat după finalul meciului.

"Lopetegui pierde Supercupa la primul lui joc la Real Madrid. În condiții normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă", a scris Iordănescu jr, făcând referire, evident, la demiterea sa de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri oficiale. 

Instalat la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu în China, Edward Iordănescu a fost demis de la campioana României după doar 3 meciuri oficiale, printre care succesul din Supercupă cu U Craiova, 1-0. 

Vezi și:  VIDEO + FOTO Atletico Madrid câștigă Supercupa recordurilor și răzbună finalele pierdute contra Realului în Liga Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.