Tenis

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC // VIDEO Și-a îngenuncheat adversara! Lovitură superbă reușită de Halep în meciul cu Tomljanovic de la Cincinnati

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 August 2018

Meciul Simona Halep (1 WTA)- Ajla Tomljanovic (58 WTA), din turul secund al turneului de la Cincinnati, a fost întrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3 și va fi reluat în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

Vizibil obosită după efortul din ultimele două săptămâni, Simona Halep a continuat să lupte și a revenit dintr-o situație extrem de complicată în setul decisiv al partidei jucate în această dimineață. Tomljanovic a condus cu 3-0, dar Halep a revenit superb și a trecut în avantaj, moment în care ploaia și-a făcut apariția. 

Cel mai frumos punct al meciului a avut loc în game-ul în care Simona Halep a egalat la 3. După un raliu lung, liderul mondial a riscat și a lovit un backhand superb de pe linia de fund. Tomljanovic a fost surprinsă de alegerea Simonei, australianca fiind prinsă pe contre-pied. Îngenuncheată, australianca nu a putut decât să privească superba lovitură direct câștigătoare a jucătoarei noastre.

Revenirea pe tabelă a lui Halep a fost precedată de o intervenție medicală pe care Simona a primit-o la vestiare din cauza unor probleme la spate (detalii, aici).

Vezi și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.