Liga 1

Vești îngrijorătoare despre accidentarea lui Marko Momcilovic + când ar putea reveni pe teren: "E pierdere mare, n-avem ce face"

Momcilovic s-a "rupt" după 45 de minute din turul cu Hajduk // FOTO: Cristi Preda

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 16 august 2018

Marko Momcilovic, fundașul stânga de 31 de ani al celor de la FCSB, are nevoie de o lună de recuperare, după ce-a suferit o ruptură musculară la meciul tur cu Hajduk de la Split, încheiat 0-0. 

  • FCSB joacă azi, de la ora 21:30, manșa secundă cu Hajduk Split din preliminariile Europa League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. În turul din Croația a fost 0-0

Mihai Bălașa revine titular în partida din această seară de pe Arena Națională, însă veștile nu sunt la fel de bune în ceea ce-l privește pe sârbul Marko Momcilovici.

Schimbat în minutul 45 cu Junior Morais, fundașul central de 31 de ani a făcut un RMN, iar rezultatul nu a fost cel așteptat, ci mult mai dur.

"Momcilovici are ruptură! E pierdere mare, dar n-avem ce face. O lună n-are cum să joace", declară oficialii vicecampioanei, care l-au băgat pe Marko într-un program special de pregătire. "S-ar putea să lipsească chiar 5 săptămâni", spune și Dică.

Dacă Marko lipsește o lună de pe teren, atunci fundașul va pierde următoarele 7 meciuri ale vicecampioanei, urmând să revină la mijlocul lunii septembrie. Dacă recuperarea decurge la parametri normali, atunci am putea să-l vedem titular chiar la meciul cu CFR Cluj, care va avea loc în Gruia, pe 16 septembrie.

Ce meciuri ar putea pierde "Momci"

16 august: FCSB - Hajduk Split (tur III Europa League)
19 august: FCSB - Sepsi (Liga 1)
23 august: Slovan Bratislava / Rapid Viena - FCSB (play-off Europa League)
26 august: Viitorul  - FCSB (Liga 1)
30 august: FCSB - Slovan Bratislava / Rapid Viena (play-off Europa League)
1 septembrie: FCSB - FC Botoșani (Liga 1)
15 septembrie: CFR Cluj - FCSB (Liga 1)

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.