Europa League

FCSB - HAJDUK SPLIT // Anamaria Prodan, anunț tare înainte de FCSB - Hajduk: "Peste 30 de scouteri" » Ce zice de Man: "Sunt echipe care pot da 15-17 milioane"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 august 2018

FCSB și Hajduk Split joacă azi, de la ora 21:30, în manșa a doua a turul III al preliminariilor Europa League. În tur a fost 0-0.

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit înainte de meci despre jucătorii celor de la FCSB și a zis că peste 30 de scouteri vor fi prezenți la meci în această seară.

"Steaua se califică fără probleme. La acest meci, din câte știu eu, sunt peste 30 de scouteri. Este firesc. De aceea am vrut ca jucătorii mei să ajungă la Steaua. Este cea mai mare rampă de lansare în fotbalul mare. «Ever». Toată echipa poate fi urmărită de scouteri. Nu vedeți că intră rezervele și echipa câștigă meciul? Sunt mulți jucători buni, iar tinerii sunt perfecți!

Dennis Man este numărul 1 din România. Deocamdată nu pleacă. Așa a zis Gigi Becali! Dacă aș fi Gigi, l-aș da cu 20 de milioane. Eu zic că sunt cluburi care pot da 15-17 milioane de euro", a spus Anamaria Prodan la ProX.

Meciul FCSB - Hajduk Split va fi liveTEXT pe GSP.RO (AICI) și în direct pe ProTV. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.