Europa League

FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1. Cosmin Contra urmărește 2 fotbaliști-surpriză de la FCSB: "E o soluție dacă va continua așa!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

FCSB a trecut de Hajduk Split, scor 2-1 (0-0 în Croația), în manșa secundă a turului III preliminar din Europa League și o va înfrunta mai departe Rapid Viena.

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre jucătorii pe care îi are în vizor pentru campania de calificare la EURO 2020, Lucian Filip și Olimpiu Moruțan numărându-se printre ei.

"În fotbal se pot întâmpla astfel de lucruri frumoase. Mă bucur că CFR și Steaua merg mai departe, e benefic pentru progresul jucătorilor. Prima repriză a fost mai slabă astăzi, pe Arena Națională, dar în partea secundă FCSB a fost mai decisă. Îi felicit și sper să meargă în grupe.

Dacă va continua așa, Moruțan poate fi o soluție. Trebuie să îl ajutăm să crească. La Hajduk, Steliano Filip mi-a zis că antrenorul e mulțumit de el, nu înțelege de ce joacă. I-am zis că nu are șanse să fie convocat în condițiile astea.

Avem mulți jucători cu probleme. Filip a ieșit accidentat, Răzvan Marin este suspendat, Florin Andone e accidentat. M-am speriat când l-am văzut și pe Pintilii rănit", a declarat Cosmin Contra după FCSB - Hajduk.  

Vezi și: Nicolae Dică răsuflă ușurat după "dubla" lui Gnohere: "Am discutat cu domnul Becali și așa mi-a spus"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.