Europa League

"Dubla" FCSB - Rapid Viena începe cu scandal! Andrei Ivan, replică tăioasă pentru un jucător stelist: "S-a găsit băiatul de lângă Moreni să vorbească"

FOTO: facebook.com/andrei.ivan.3150

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

FCSB și Rapid Viena se vor duela în play-off-ul Europa League, pe 23 și 30 august. Primul meci se joacă în Austria. 

Andrei Ivan, atacantul de 21 de ani al austriecilor, împrumutat de la Krasnodar, i-a dat o replică dură lui Mihai Bălașa, care îl ironizase pe ex-craiovean. 

CONTEXT:  La momentul tragerii la sorți, Ivan a spus: "Mi-ar plăcea să-i marchez FCSB-ului și să fac tumba pe Arena Națională". Bălașa i-a dat atunci replica atacantului: "Mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze". 

Acum, fostul fotbalist al Craiovei a venit cu un nou răspuns pentru stoperul FCSB. 

"Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 ani la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine și să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat.

Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău de Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist", a declarat astăzi Andrei Ivan la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.