Europa League

VIDEO Andrei Ivan trimite "bezele" din Austria: "Steaua București, cea mai bună echipă din România!" » Ce a spus în vestiar despre adversara din play-off

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

Rapid Viena și FCSB vor juca joi, 23 august, în turul play-off-ului Europa League. Meciul va începe de la ora 21:30 și se va juca în Austria. Returul va fi pe 30 august, de la aceeași oră.

Andrei Ivan, atacantul de 21 de ani al celor de la Rapid Viena, împrumutat de la Krasnodar, a lăudat echipa roș-albastră, a spus că fanii austrieci fac o atmosferă spectaculoasă și a dezvăluit ce le-a spus antrenorului și colegilor despre viceampioana României.

"Acum e o atmosferă frumoasă la echipă. Suntem cu toții bucuroși că am bătut cu 4-0 pe Slovan Bratislava și că ne-am calificat în play-off. Am vorbit cu antrenorul și mi-a zis că mă ține mai mult pentru meciurile de campionat. Contează că am intrat și că am câștigat cu 4-0 (n.r. Andrei Ivan a intrat în minutul 78 și a pasat la golul de 2-0, în minutul 79).

Steaua București este o echipă foarte bună. Sperăm să facem o figură frumoasă. Mă bucur că îmi văd colegii de la națională. Eu aș vrea să se califice Steaua, că e o echipă românească, dar nu se poate. Jucăm noi contra lor. Rapid este o echipă foarte bună, cu jucători foarte puternici.

Înainte de meciul cu Slovan, antrenorul parcă știa că o să jucăm cu Steaua. Mă întrebau inclusiv colegii despre echipă. Le-am zis că este foarte puternică și are jucători foarte buni, mai ales Gnohere, Tănase și Coman. Steaua București este cea mai puternică echipă din România, cu cei mai buni jucători!

Fanii de aici sunt ca pe «Oblemenco». Și la meciul cu Slovan au făcut o scenografie foarte frumoasă. Sperăm să fie la fel și în meciul cu Steaua", a declarat Andrei Ivan la TV Digi Sport.

La meciul Rapid Viena - Slovan Bratislava, 4-0, din manșa a doua a turul III din preliminariile Europa League, fanii austrieci au afișat o scenografie 3D spectaculoasă, reprezentând gara din Hutteldorf, un cartier din Viena, și mesajul: "Hutteldorf, ultima stație"

Citește și: Viena, următoarea oprire: FCSB - Rapid » Andrei Ivan joacă iarăși împotriva rivalilor

Citește și: "Dubla" FCSB - Rapid Viena începe cu scandal! Andrei Ivan, replică tăioasă pentru un jucător stelist: "S-a găsit băiatul de lângă Moreni să vorbească"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.