Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali dezvăluie culisele transferului lui Alexandru Stan: "L-am sunat pe Niculae la 2 noaptea" + Adio, fundaș central!

Foto: fcsb.ro

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 17 august 2018

FCSB l-a legitimat azi pe fundașul stânga Alexandru Stan, 29 de ani, pe care l-a cumpărat de la Astra pentru 300.000 de euro. (Detalii aici) De asemenea, roș-albaștrii l-au acontat azi și pe Mihai Roman I (33 de ani), extrema dreaptă a lui FC Botoșani. 

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat motivele care au dus la transferul lui Alexandru Stan.

"La 2 noaptea am făcut transferul. MM și Dică l-au propus. Nu aveam fundaș stânga. Mi-au zis că ne trebuie neapărat fundaș stânga. Am spus să împrumutăm unul să joace acum.

L-am sunat pe Niculae (n.r. Ioan Niculae, finanțatorul Astrei) și îi mulțumesc imediat. Mi-a zis «Da, Gigi, te ajut! Nu e nicio problemă. Ți-l dau împrumut». Și am zis că de ce să-l luăm împrumut? Noi îl plăceam de multă vreme și am zis să-l cumpărăm. Plătesc 300.000 de euro și 100.000 de euro dacă ne calificăm în grupe.

Fundași centrali vor fi Dragoș Nedelcu și Marko Momcilvovici. O să avem patru fundași centrali, că reprofilăm din mijlocași", a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Citește și: Surpriză totală: el e al doilea transfer al zilei la FCSB, după Alex Stan! Becali: "Luni e la antrenament"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.