Europa League

CRAIOVA - LEIPZIG 1-1 // EXCLUSIV Craiova se apără » N-a luat, ci a dat! Mihai Rotaru ar fi scos bani din buzunar ca să dea meciul fanilor

Foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

Meciul dintre Craiova și Leipzig de joi seară, din Bănie, scor 1-1, a fost transmis "în ultima clipă" de TV Digi Sport 2, iar suporterii grupării din Bănie i-au acuzat pe conducătorii clubului de lucruri necurate.

Mai exact de faptul că știau de mai multe zile că vor ceda drepturile de televizare, dar toată campania agresivă din social media a fost făcută ca oamenii să vină la partida decisivă cu nemții, care s-a încheiat 1-1, trupa lui Devis Mangia fiind eliminată din Europa.

Surse apropiate clubului afirmă că gruparea din Craiova n-a câștigat niciun ban din cedarea drepturilor TV. Ba, mai mult, Mihai Rotaru a fost nevoit să scoată 15.000 de euro din buzunar pentru a produce meciul și a-l oferi gratis propriilor suporteri!

"Văzând că există solicitări mari din partea fanilor din țară și din străinătate care nu pot ajunge la meci, conducerea clubului s-a gândit să-l dea gratis pe net. Astfel că a închiriat întregul arsenal pentru a-și produce singur partida. Nicio televiziune n-a fost foarte interesată să dea meciul, așa că s-a ajuns la ideea de a închiria 12 camere care să ofere întâlnirea full HD. TV Digi Sport dădea meciul CFR-ului, Pro TV - FCSB. Până la urmă, s-a ajuns la un acord, gratis, de a da meciul pe TV Digi Sport 2 pentru cei ce nu puteau vedea meciul pe internet", au comentat apropiați ai grupării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.