Liga 1

Dezvăluire senzațională a lui MM Stoica! FCSB a fost la un pas să aducă un fost campion mondial: "Propunerea nu a trecut de mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

CFR Cluj e la un pas să-l transfere pe Julio Baptista, 36 de ani, fost mijlocaș la Real Madrid, și s-a înțeles cu un alt ex-jucător al madrilenilor, portarul Jesus Fernandez, 30 de ani, (detalii pe larg, aici). 

MM Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a evitat să vorbească prea mult despre mutările impresionante ale campioanei, dar a contraatacat spunând că inclusiv roș-albaștrii au fost la un pas de un supertransfer în această vară. TV Telekom Sport scrie că e vorba despre atacantul Alberto Gilardino, 36 de ani, campion mondial cu Italia în 2006 și posesor al unui CV demn de individat, le-a fost propus roș-albaștrilor.

"Nu pot să vorbesc de un jucător care semnează cu o contracandidată la titlu, cu campioana en-titre. Nu ştiu, eu am altă gândire. 

Noi am avut un campion mondial propus! Un jucător care a jucat 16 meciuri anul trecut şi a marcat şase goluri! Dar nu a trecut de mine propunerea spre patron. Pentru mine cel mai important lucru pentru un jucător care vine la FCSB este motivaţia!", a spus MM Stoica pentru sursa citată.

Fost coleg cu Mutu la Fiorentina, Gilardino e liber după despărțirea de Spezia. A jucat de-a lungul carierei la Piacenza, Verona, parma, Milan, Fiorentina, Genoa, Bologna, Guanghzou Evergrande, Palermo, Empoli, Pescara și Spezia. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.