Liga 1

GALERIE FOTO Andrei Cristea, ca Iniesta! Faza memorabilă la primul gol marcat împotriva Botoșaniului + borna incredibilă atinsă după "dubla" din meciul de azi

+12 Foto
Primul gol al lui Andrei Cristea // Captură Telekom

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 august 2018

Andrei Cristea, atacantul celor de la Poli Iași, a fost one-man show în timpul primei reprize a Derby-ului Moldovei cu FC Botoșani. La pauză, ieșenii conduceau cu 2-0 grație "dublei" lui Cristea, care a înscris două goluri superbe, iar meciul s-a terminat 2-1.

Vârful lui Poli Iași a deschis scorul în minutul 30, cu un șut imparabil de la marginea careului. Reluările TV au surprins cum atacantul era flancat de nu mai puțin de 6 jucători ai Botoșaniului, care nu au putut însă să-l deposedeze.

Faza reușită de acesta a adus aminte inevitabil de Andres Iniesta, autor al câtorva momente asemănătoare de magie de-a lungul carierei. 

Cinci minute mai târziu, Andrei Cristea a repetat isprava și a reușit un nou gol superb. A șutat imparabil, cu stângul, de la 16 metri, iar mingea s-a dus în vinclul porții lui Pap. 

A ajuns la golul 96

Grație golurilor de azi, Andrei Cristea a ajuns la 96 de goluri marcate în Liga 1. Atacantul de 34 de ani e cel mai bun marcator activ din prima ligă a României! 

Acesta a mai jucat în România la FCM Bacău, Steaua, Poli Timișoara, Dinamo, FC Brașov și Poli Iași. În sezonul 2009-2010, a ieșit golgeterul Ligii 1, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Dinamo. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.