Liga 1

Mai grav decât s-a crezut inițial! Dică a prezentat verdictul doctorilor în cazul lui Nedelcu + jucătorul făcut praf de Becali e out cu Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 august 2018

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit despre situația mijlocașului Dragoș Nedelcu, 21 de ani, care a fost lovit în nas cu un obiect aruncat din peluza roș-albastră, la meciul FCSB - Hajduk Split, 2-1.

"Din câte am înțeles, are o fractură. Doctorul mi-a spus că trebuie să poarte masca aproximativ două săptămâni", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Dică a vorbit și despre atacantul Florin Tănase, 23 de ani, fotbalist pe care Becali l-a numit "fricos, fără calități să poarte banderola de căpitan":

"Nu știam de declarațiile domnului Becali. Tănase, atât timp cât a fost pe teren, a fost căpitanul echipei. Acum are o problemă medicală, după meciul cu Split, și nu va juca împotriva lui Sepsi. Avea dureri la gambă și s-au agravat", a adăugat Dică.

Citește și: Nicolae Dică a vorbit despre noile transferuri de la FCSB: "De el aveam mare nevoie" » De ce au foști aleși cei doi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.