Liga 1

Mourinho l-a promovat la Real și l-a propus la Steaua, dar roș-albaștrii l-au refuzat

+3 Foto
foto: facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 18 august 2018

Jesus Fernandez Collado, portarul care tocmai a semnat cu CFR Cluj, a bifat două partide la ”galactici” între 2010 și 2013, iar în 2015, Jose i l-a recomandat lui Becali.  

La un pas de grupele Ligii Europa, CFR a revenit în forță pe piața transferurilor și ieri a oficializat achiziția portarului spaniol Jesus Fernandez Collado. "În vârstă de 30 de ani, Jesus a venit în Gruia pentru a ne ajuta la atingerea obiectivelor stabilite", se arată pe site-ul clubului.

Mai concret, a fost adus pentru a suplini absența lui Arlauskis, accidentat, în condițiile în care ardelenii au stat în ultimele partide doar în Vâtcă și în Adrian Rus.

Trei trofee cu Madridul

Ultima oară la CyD Leonesa, în LaLiga2, ibericul are în palmares perioada petrecută la Real Madrid (2010-2014) și se laudă că a fost promovat de la Real Madrid Castilla la echipa mare de Jose Mourinho! N-a bifat decât două apariții între buturile galacticilor, una în 2010-2011, alta în 2012-2013, însă a avut șansa de a fi în lot în 2012, când s-a câștigat Supercupa Spaniei, și în 2014, când Madridul a triumfat în Ligă și în Cupa Spaniei.

Refuzat de Steaua

Și încă ceva. În 2015, goalkeeperul madrilen a fost la un pas să ajungă la Steaua. În luna decembrie a acelui an, Mirel Rădoi, pe atunci antrenorul roș-albaștrilor, dezvăluia că "Mourinho ni l-a recomandat, e un portar pe care el l-a pregătit la Real".

Jesus avea atunci 27 de ani, însă bucureștenii au preferat să meargă mai departe pe mâna lui Niță și a lui Cojocaru. 

1an de contract a primit Jesus Fernandez la CFR, până-n iunie 2019

euro i-a costat portarul de 30 de ani pe clujeni. El a venit ca jucător liber, după despărțirea de Leonesa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.