Stranieri

LAZIO - NAPOLI 1-2 » Ștefan Radu, comoționat și învins: ”A fost confuz câteva clipe!”

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 19 August 2018

Lovit dur într-un duel cu Koulibaly, fundașul lazial Ștefan Radu a continuat meciul cu un turban pe cap. Salvat de VAR în acea fază, când Milik marcase, a greșit apoi la golul egalizator, ținându-l în joc pe Callejon.

Ștefan Radu a început al 12-lea sezon în Serie A cu un meci plin de evenimente sâmbătă seară. Duelul cu Napoli de pe Olimpico i-a adus nu doar un eșec (1-2), însă și o accidentare urâtă. Koulibaly a fost aproape să-l scoată din joc, intrând în el ca un tren în minutul 43, fază care a continuat cu golul lui Milik. Validat într-o primă instanță și anulat apoi corect cu ajutorul VAR. "Radu nu s-a ridicat până când n-a intervenit asistentul video", a scris lalaaziosiamonoi.it. Fundașul român n-a cedat lupta, deși era vizibil comoționat și lovit la cap.

Ovaționat de peluză

"Radu a suferit o contuzie importantă la nivel cranian, cu o rană. A fost confuz pentru câteva momente, dar el are un caracter puternic și și-a revenit rapid", a dezvăluit după meci doctorul biancolelestilor, Fabio Rodia. Bandajat la cap, Ștefan a resimțit șocul, greșind la golul egalizator al lui Milik. "Ovaționat de peluză, l-a scos din ofsaid pe Callejon. Milik i-a făcut blocaj ca la baschet și n-a mai ținut linia", a comentat lalaziosiamonoi. 

"Ne-a lipsit concentrarea"

Gazzetta dello Sport l-a notat cu 5,5: "Callejon este mereu greu de marcat, dar, cu experiența și dorința sa, și-a pus amprenta. Nervos pe final, și-a pierdut cumpătul, într-o altercație cu Callejon, și a fost avertizat". Și antrenorul Simone Inzaghi a acuzat căderea dinaintea pauzei: "Nu putem lăsa garda jos în fața unor echipe ca Napoli, cum ni s-a întâmplat în ultimele 10 minute ale primei reprize. Ne-a lipsit concentrarea obișnuită". Immobile a deschis scorul, cu un eurogol, dar Milik și, după pauză, și Lorenzo Insigne au răsturnat situația.

6
victorii are Napoli în ultimele 7 întâlniri cu Lazio în Serie A (4 consecutive), golaveraj 21-4. Completează bilanțul un egal, 1-1

"Mi-aș fi ucis fundașii la golul lui Immobile, dar m-am gândit că sunt frumoși și puternici și am renunțat. Mi-a plăcut reacția echipei și spiritul de sacrificiu"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.