Liga 1

Julio Baptista a impresionat deja la CFR Cluj! Iuliu Mureșan, detalii despre transferurile campioanei: "Mai rar se vede asta"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 august 2018

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre cele mai recente achiziții făcute de campioana României, brazilianul Julio Baptista, mijlocaș ofensiv de 36 de ani, și spaniolul Jesus Fernandez, portar de 30 de ani, ambii trecuți pe la Real Madrid.

"Cei doi se antrenează cu echipa. Portarul Fernandez va fi în lot pentru meciul cu Dinamo. Baptista stă foarte bine, mai rar se vede un astfel de fizic la un fotbalist. Antrenorii vor decide când vor juca. Probabil că Fernandez va intra mai repede, dar nici până la debutul lui Baptista nu va dura mult. Sunt doi jucători buni și se vede că vin de la un alt nivel.

Julio Baptista a trecut bine de testele fizice. Acum se antrenează separat, cu jucătorii accidentați. Nu ne sperie că nu a mai jucat de doi ani. El are o dorință mare de a reveni și printr-o conjunctură a ajuns la noi. Am văzut ce atitudine are și suntem convinși că ne va ajuta. Nu a venit pentru bani. Stă bine financiar. Nu a vrut să mai stea departe de fotbal și avea nevoie de o provocare", a declarat Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

  • CFR va juca în această seară, de la ora 21:00, cu Dinamo. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.