Tenis

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // Simona Halep, la un pas de două performanțe impresionante! Poate deveni prima care face asta

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 august 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca în această seară în finala turneului de la Cincinnati, cu olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Simona Halep, 26 de ani, a reușit să câștige turneul de la Montreal săptămâna trecută, iar dacă se va impune și azi, la Cincinnati, își va egala performanța din 2013, câștigând două turnee în două săptămâni consecutive. În iunie 2013, Simona a câștigat la Nürnberg, 6-3, 6-3 cu Andrea Petkovic, iar săptămâna următoare se impunea la 's-Hertogenbosch, 6-4, 6-2 cu Kirsten Flipkens.

pe urmele lui nadal

Mai mult, Simona poate reuși o altă performanță uluitoare. Din 2009, de când turneul de la Cincinnati este de categoria Premier 5, nicio jucătoare nu a câștigat Rogers Cup și turneul de la Cincinnati în același an! În circuitul masculin, ultimul care a reușit dubla Canada-SUA este Rafa Nadal, unul dintre jucătorii pe care Simona îi apreciază cel mai mult. Ibericul a câștigat turneele în 2013.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.