Liga 1

CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Concluziile lui Bratu după înfrângerea dureroasă de la Cluj: "Am fost trădați de acest lucru"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Raymond Füstös  —  Sunday, 19 August 2018

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a trasat concluziile după înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul campioanei CFR, 1-3. 

"Am văzut spirit la echipa mea, a luptat până în ultimul moment. Maturitatea ne lipsește, acest lucru ne-a trădat. Am avut 1-0 și, având mulți jucători tineri, n-am reușit să ținem de rezultat. Putem învăța din aceste înfrângeri. Sper să încercăm să nu mai greșim în următoarele meciuri.  Am primit niște goluri pe care nu ar trebui să le mai luăm.

Am jucat cu campioana României, o echipă care a făcut investiții enorme. Nu ne-am făcut de râs. Timp de 60 de minute, CFR nu și-a creat multe ocazii de poartă. Ușor-ușor sper să creștem. Tinerii au nevoie de încredere și, cu timpul, cred că putem forma o echipă competitivă la Dinamo. 

Îl felicit pe Țucudean, trece printr-o formă bună, iar de beneficiile lui ar putea profita și de echipa națională. Ar fi o mândrie ca și un jucător de la Dinamo să fie convocat la națională",a  spus Bratu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: CFR CLUJ - DINAMO 3-1 // Țucudean își distruge fosta echipă cu o "dublă" de senzație » Echipa lui Bratu a condus 5 minute, dar nu i-a putut face față campioanei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.