Liga 1

Alexandru Stan a comis-o, când a fost întrebat despre duelul Rapid Viena - FCSB :) » Note GSP: cum s-a descurcat la debut

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2018

Alexandru Stan, fundașul stânga de 29 ani al celor de la FCSB, a debutat la echipa roș-albastră în meciul cu Sepsi, 2-0.

După meci, jucătorul venit de la Astra a vorbit despre turul cu Rapid Viena, de joi, din play-off-ul Europa League și a dat o declarație amuzantă.

"Sunt pretenţii mari la FCSB, e normal. E cel mai mare club din România. Mergem în Austria să luăm punct sau puncte", a declarat Alexandru Stan, potrivit TV Telekom Sport.

"Mă aşteptam să joc pentru că joi avem un meci important şi de aceea am fost introdus atât de repede. E o mare bucurie că am debutat, dar acum n-am timp să celebrez, pentru că urmează meciul de joi. Merg acasă şi mă odihnesc. Terenul a fost foarte greu. N-am mai jucat pe un asemenea gazon de la copii şi juniori. Ca să vă spun sincer la Astra pasam mai mult, dar asta nu e treaba mea, Mister o să vadă ce am făcut bine şi ce am făcut rău" Alexandru Stan

Evoluție sub așteptări

Titularizat de Nicolae Dică, Alexandru Stan a avut o evoluție sub așteptări și a fost printre jucătorii care au dezamăgit. Stan a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor, la fel ca Antonio Jakolis, Qaka și Daniel Benzar. Cel mai slab jucător al roș-albaștilor în meciul cu Sepsi a fost Raul Rusescu, care a fost notat cu 4.

Cei mai buni fotbaliști au fost Florinel Coman și Harlem Gnohere, care au luat 7.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.