Campionate

Umilit într-o repriză de Brighton, Mourinho s-a "răzbunat" după meci pe o reporteră: "Ești fantastică!"

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 20 august 2018

Manchester United a pierdut surprinzător pe terenul lui Brighton, 3-2, în etapa a doua din Premier League. Antrenorul Jose Mourinho a replicat arogant și zeflemitor la întrebarea unei ziariste.

Jose Mourinho n-a învățat să piardă și a dovedit-o la conferința de presă de după umilința cu Brighton. Managerul lui Manchester United a ironizat-o pe Carrie Brown, reportera de la beIn Sport care l-a intervievat, și i-a răspuns arogant și zeflemitor. Cel mai tare l-a deranjat când ziarista l-a întrebat "Se pare că azi nu a existat suficient dialog și chimie în echipă, am dreptate? Chiar și la schimbări, calitatea atacanților, comunicarea?".

"Am fost pedepsiți la toate erorile"

Portughezul i-a dat însă imediat peste nas: "Trebuie să fii chiar fantastică în meseria ta dacă ai abilitatea de a sesiza din tribună chimia dintre jucători în teren". Jurnalista a continuat: "Acesta a fost răspunsul dorit sau așteptat? A fost o prestație demnă de reputația unui mare club, echipa a dat destul în teren?".

La care Mou a replicat laconic: "Am făcut greșeli și am fost pedepsiți la toate erorile comise, nu pot spune mai multe. Cu voi nu vreau să vorbesc despre acest meci, ați fost prea critici cu mine", le-a spus Mourinho ziariștilor la conferința de presă

"Eu sunt primul care-mi fac autocritica. Atitudinea mea n-a fost bună, trebuia să joc mai bine, să comit mai puține greșeli și să controlez jocul. Brighton a fost mai înfometată, iar noi am jucat slab" Paul Pogba, căpitan Manchester United

Brighton - Manchester United 3-2
Au marcat: Murray 25', Duffy 27', Gross 44'-pen./ Lukaku 34', Pogba 90+5'-pen.

Brighton: Ryan - Montoya, Duffy, Dunk (Balogun 20'), Bong - Knockaert, Stephens, Propper, March - Murray (Locadia 90+3') - Gross (Kayal 90')
Antrenor: Chris Hughton

Manchester United: De Gea - Young, Bailly, Lindelof, Shaw - Fred, Pereira (Lindgard 46'), Pogba - Mata (Rashford 46'), Lukaku, Martial (Fellaini 60')
Antrenor: Jose Mourinho

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.