Nationala

Nici Gnohere, nici Fortes » Iordănescu a ochit un alt jucător din Liga 1 care ar merita naturalizat: "A făcut meciuri foarte bune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2018

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a vorbit despre situația naționalei lui Cosmin Contra și a spus că FRF ar trebuie să îl naturalizeze pe Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj. 

"Sunt câțiva jucători străini interesanți, care merită atenție pentru naturalizare. Omrani a făcut meciuri foarte bune și poate merită. Sunt și alții.

Vreau să remarc și faptul că în competiția noastră internă sunt foarte mulți jucători tineri care pot emite acum pretentii pentru lotul naționalei. Sunt jucători tineri care confirmă, care dau goluri și care își pun amprenta pe jocul echipelor lor.

Meciul cu Serbia va fi extrem de dificil și extrem de important. Eu sunt convins că avem posibilitatea să luăm minimum 4 puncte cu Serbia și Muntenegru. Dacă vor fi 6, va fi cu atât mai bine", a declarat Anghel Iordănescu la TV Pro X.

  • Francezul Billel Omrani, 25 de ani, a jucat pentru Franța doar la juniori , u17, u18 și u19. Atacantul crescut de la Marseille a venit la CFR Cluj în vara lui 2016. În acest sezon are trei goluri în 9 meciuri pentru CFR Cluj.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.