Tenis

WTA NEW HAVEN // Înfrângere categorică pentru Ana Bogdan în primul tur la New Haven » România rămâne fără nicio jucătoare pe tabloul principal

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2018

Ana Bogdan, 74 WTA, a pierdut clar duelul din primul tur de la New Haven cu Camila Giorgi, 45 WTA, scor 3-6, 2-6, după o oră și 17 minute de joc.

Meciul a fost echilibrat doar în primul set. Ana Bogdan a început bine meciul, a condus cu 3-2 și break, dar de acolo jocul ei s-a dezintegrat. Giorgi a revenit, a câștigat 4 game-uri consecutive și și-a adjudecat setul cu 6-3, după 40 de minute.

Setul secund nu a a avut istoric. Italianca a defilat, ajutată și de problemele medicale întâmpinate de Ana Bogdan la glezna stângă, și s-a impus cu 6-2.

Câștigătoarea ar fi trebuit să o înfrunte în turul secund pe Simona Halep, dar liderul mondial s-a retras în această seară de la New Haven. 

Irina Begu, 55 WTA, o altă româncă aflată pe tabloul principal de la New Haven, a continuat forma slabă din ultima vreme. A pierdut în primul tur în fața Dariei Gavrilova, 23 WTA, scor 2-6, 1-6. (Detalii, AICI). 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.