Nationala

ULTIMĂ ORĂ Veste bună pentru naționala României » A primit cetățenie română!

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2018

Virgiliu Postolachi, 18 ani, fotbalistul celor de la PSG, a primit cetățenie română, astfel că devine eligibil pentru naționalele României.

Acesta demarase în vară procesul de primire a cetățeniei române, iar demersurile sale și-au găsit acum o finalitate fericită. 

"Cererea de redobândire a cetățeniei române a fost aprobată prin Ordinul Președintelui Autorității Naționale pentru Cetățenie nr. 1086/P/20.08.2018.

Urmează ca titularul să primească din partea Autorității Naționale pentru Cetățenie comunicarea privind depunerea jurământului de credință față de România care se va face prin scrisoare recomandată, la adresa de domiciliu/reședință", se arată într-un document publicat de Cancan. 

GSP.ro a scris încă de la finalul lunii iulie despre situația lui Postolachi, imediat după ce fotbalistul de 18 ani reușea un supergol în amicalul PSG - Atletico Madrid 3-2 (Detalii + VIDEO, AICI)

A DRIBLAT "NAȚIONALA" MOLDOVEI

În luna mai, chiar înaintea Mondialului, Alexandru Spiridon, fostul antrenor secund al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk și Zenit St. Petersburg, actual selecționer al Moldovei, l-a convocat pe Postolachi. Ar fi trebuit să vină la două amicale, partide de pregătire contra Armeniei și contra statului Congo. Presa de la Chișinău a exultat, însă tânărul de 18 ani a declarat forfait, invocând "motive familiale".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.