Liga 1

Becali dezintegreză Dinamo! Ofertă pentru cel mai bun jucător al "câinilor": "Aștept răspunsul lui Negoiță" » EXCLUSIV Primele reacții de la Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  Monday, 20 August 2018

Gigi Becali pregătește o adevărată bombă pe piața transferurilor: transferul lui Dan Nistor (30 de ani) de la Dinamo!

Conform TV Digi Sport, latifundiarul ar oferi 500.000 de euro + Kamer Qaka pentru transferul celui mai bun pasator din Liga 1.

Becali a confirmat interesul pentru Nistor și a dezvăluit că așteaptă răspunsul finanțatorului dinamovist Ionuț Negoiță.

"Am vorbit aseară cu Negoiță, aștept răspunsul lor. Mi-l doresc de mult pe Nistor", a declarat Becali, conform TV Digi Sport.

Becali l-a mai dorit pe Nistor și în perioada în care mijlocașul era rezervă la CFR Cluj, însă transferul nu s-a materializat. 

Dinamo i-a propus lui Nistor prelungirea, dar acesta nu a oferit încă un răspuns clar, oferta "câinilor" fiind una modestă - Detalii, AICI

Primele reacții de la Dinamo

Dan Nistor a vorbit pentru GSP.ro despre oferta celor de la FCSB: 

"Habar n-am, sunt de-a dreptul șocat. Nu m-a căutat nimeni, nu m-a întrebat nimeni nimic. Nici nu mă gândeam la așa ceva. Nici nu știu ce să vă spun. Dacă aș accepta, în cazul în care s-ar ajunge la discuții, nici nu știu ce să răspund ", a spus Nistor pentru GSP.ro.

Alexandru David, președintele "câinilor", a dat asigurări că Nistor nu va ajunge la marea rivală: "

"Am vorbit cu domnul Negoiță și pot să vă spun 100% că Nistor nu pleacă la FCSB pentru nicio sumă. Domnul Negoiță mi-a spus că a avut o conversație telefonică cu domnul Becali. Dânsul a fost sunat și a răspuns, dar chiar din acel moment răspunsul a fost foarte clar: Nistor nu pleacă pentru nicio sumă la FCSB

Nu știu ce urmărește domnul Becali cu aceste declarații, dar lucrurile sunt clare: Nistor nu are cum sa plece la FCSB", a declarat oficialul, pentru GSP.ro. 

Vezi și:  Becali dezvăluie oferta fabuloasă cu care îl ademenește pe Nistor la FCSB: "Atât îi dau în 3 ani" » De ce depinde mutarea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.