Liga 1

Becali dezvăluie oferta fabuloasă cu care îl ademenește pe Nistor la FCSB: "Atât îi dau în 3 ani" » De ce depinde mutarea

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 august 2018

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit informații de la negocierile pentru transferul lui Dan Nistor

"Negoiță mi-a răspuns pe loc și mi-a spus că nu acceptă schimbul. I-am spus 500.000 de euro plus Qaka.  Unii spun că Negoiță ar avea probleme cu suporterii lor. Ei să fie mulțumiți, dau un jucător de 23 de ani din naționala Albaniei și iau un jucător de 30 de ani. Qaka poate să facă 5-6 milioane în viitor. I-am spus lui Negoiță  că nu fac eu calculele lui Dinamo. Dar, la campionat n-ai cum să tragi! Din play-off n-ai cum să ieși, sunt echipe prea slabe. 

Nu l-am luat pe Mahlangu pentru că îl vreau pe Nistor. Mahlangu nu e căpitan, iar eu mi-am pus în cap să iau căpitan. Am luat căpitan de la Astra și de la Botoșani, vreau să mai iau un căpitan, să văd o echipă de căpitani. Îl vreau pe Nistor și trebuie să fac oferte senzaționale pentru a-l lua. Asta e o ofertă senzațională. Am făcut ofertă și am vorbit și cu impresarul jucătorului.

I-am spus că îi dau 100.000 la semnătură și 15.000 salariu pe lună. Probabil Nistor nu știe de oferta asta, trebuie să i-o zică impresarul. Îi fac contract pe 3 ani și poate câștiga 1 milion de euro în 3 ani. Am vrut să-l iau de la CFR Cluj când a fost schimbul cu Nascimento, dar Dan Petrescu n-a vrut să-l dea. 

Dacă Nistor vine, va juca doar lângă Pintilii. Caut un Nistor de 4-5 ani. Am tot căutat, dar n-am găsit. Tot am dat milioane de euro și nu am găsit jucătorul pe care îl voiam. Doar Nistor e singurul «optar-decar» din România. Dacă nu-l iau până miercuri pe Nistor, nu-l mai iau deloc ", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și: BREAKING NEWS Becali dezintegreză Dinamo! Ofertă pentru cel mai bun jucător al "câinilor": "Aștept răspunsul lui Negoiță" » EXCLUSIV Primele reacții de la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.